Braskaminer i Kumla

Annons:
Köpa braskamin i Kumla - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kumla. Om du är boende i eller i närheten av Kumla och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kumla. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kumla som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kumla.
Annons:

Braskamin i Kumla

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kumla.

Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Skorstenslagarn AB
Stämpelgatan 52
703 78 örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kumla

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kumla är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kumla rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kumla

I Kumla finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kumla om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kumla.

I Kumla hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kumla. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.