Braskaminer i Vittangi

Annons:
Köpa braskamin i Vittangi - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vittangi. Om du är boende i eller i närheten av Vittangi och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vittangi. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vittangi som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vittangi.
Annons:

Braskamin i Vittangi

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vittangi.

Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vittangi

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vittangi är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vittangi rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vittangi

I Vittangi finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vittangi om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vittangi.

I Vittangi hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vittangi. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.