Braskaminer i Vidsel

Annons:
Köpa braskamin i Vidsel - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vidsel. Om du är boende i eller i närheten av Vidsel och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vidsel. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vidsel som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vidsel.
Annons:

Braskamin i Vidsel

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vidsel.

KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå


Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vidsel

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vidsel är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vidsel rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vidsel

I Vidsel finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vidsel.

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vidsel om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vidsel.

I Vidsel hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vidsel. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.