Braskaminer i Svappavaara

Annons:
Köpa braskamin i Svappavaara - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Svappavaara. Om du är boende i eller i närheten av Svappavaara och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Svappavaara. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Svappavaara som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Svappavaara.
Annons:

Braskamin i Svappavaara

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Svappavaara.

YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Svappavaara

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Svappavaara är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Svappavaara rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Svappavaara

I Svappavaara finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Svappavaara.

Svappavaara är en tätort i Kiruna kommun, Norrbottens län, vid Europaväg 10 och Europaväg 45 och som ligger tre mil norr om Puoltikasvaara och fyra mil sydöst om Kiruna. Det finns en kyrka från 1960-talet. Svappavaara har även Konsum-butik, bensinstation, bibliotek, sporthall, hembygdsförening (Hurugården) och en grundskola.

Yta: 91,51 hektar
Invånarantal: 417, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Svappavaara om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Svappavaara.

I Svappavaara hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Svappavaara. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.