Braskaminer i Sangis

Annons:
Köpa braskamin i Sangis - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Sangis. Om du är boende i eller i närheten av Sangis och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Sangis. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Sangis som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sangis.
Annons:

Braskamin i Sangis

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Sangis.

YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna


Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sangis

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sangis är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sangis rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sangis

I Sangis finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sangis om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sangis.

I Sangis hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sangis. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.