Braskaminer i Rosvik

Annons:
Köpa braskamin i Rosvik - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Rosvik. Om du är boende i eller i närheten av Rosvik och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Rosvik. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Rosvik som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Rosvik.
Annons:

Braskamin i Rosvik

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Rosvik.

KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden


Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Rosvik

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Rosvik är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Rosvik rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Rosvik

I Rosvik finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Rosvik.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Rosvik om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Rosvik.

I Rosvik hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Rosvik. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.