Braskaminer i Övertorneå

Annons:
Köpa braskamin i Övertorneå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Övertorneå. Om du är boende i eller i närheten av Övertorneå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Övertorneå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Övertorneå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Övertorneå.
Annons:

Braskamin i Övertorneå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Övertorneå.

Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Övertorneå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Övertorneå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Övertorneå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Övertorneå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Övertorneå.

I Övertorneå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Övertorneå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.