Braskaminer i Överkalix

Annons:
Köpa braskamin i Överkalix - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Överkalix. Om du är boende i eller i närheten av Överkalix och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Överkalix. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Överkalix som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Överkalix.
Annons:

Braskamin i Överkalix

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Överkalix.

Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Överkalix

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Överkalix är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Överkalix rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Överkalix om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Överkalix.

I Överkalix hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Överkalix. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.