Braskaminer i Öjebyn

Annons:
Köpa braskamin i Öjebyn - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Öjebyn. Om du är boende i eller i närheten av Öjebyn och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Öjebyn. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Öjebyn som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Öjebyn.
Annons:

Braskamin i Öjebyn

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Öjebyn.

Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Öjebyn

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Öjebyn är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Öjebyn rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om Öjebyn om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Öjebyn.

I Öjebyn hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Öjebyn. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.