Braskaminer i Lappträsk

Annons:
Köpa braskamin i Lappträsk - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Lappträsk. Om du är boende i eller i närheten av Lappträsk och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Lappträsk. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Lappträsk som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lappträsk.
Annons:

Braskamin i Lappträsk

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Lappträsk.

Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå


Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lappträsk

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lappträsk är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lappträsk rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lappträsk

I Lappträsk finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lappträsk.

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Lappträsk om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lappträsk.

I Lappträsk hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lappträsk. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.