Braskaminer i Korpilombolo

Annons:
Köpa braskamin i Korpilombolo - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Korpilombolo. Om du är boende i eller i närheten av Korpilombolo och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Korpilombolo. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Korpilombolo som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Korpilombolo.
Annons:

Braskamin i Korpilombolo

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Korpilombolo.

Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Korpilombolo

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Korpilombolo är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Korpilombolo rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Korpilombolo

I Korpilombolo finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Korpilombolo.

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Korpilombolo om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Korpilombolo.

I Korpilombolo hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Korpilombolo. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.