Braskaminer i Kiruna

Annons:
Köpa braskamin i Kiruna - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kiruna. Om du är boende i eller i närheten av Kiruna och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kiruna. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kiruna som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kiruna.
Annons:

Braskamin i Kiruna

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kiruna.

YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kiruna

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kiruna är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kiruna rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kiruna om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kiruna. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kiruna som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.