Braskaminer i Karlsborgsverken

Annons:
Köpa braskamin i Karlsborgsverken - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Karlsborgsverken. Om du är boende i eller i närheten av Karlsborgsverken och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Karlsborgsverken. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Karlsborgsverken som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Karlsborgsverken.
Annons:

Braskamin i Karlsborgsverken

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Karlsborgsverken.

Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Karlsborgsverken

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Karlsborgsverken är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Karlsborgsverken rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Karlsborgsverken

I Karlsborgsverken finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Karlsborgsverken.

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlsborgsverken om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Karlsborgsverken.

I Karlsborgsverken hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Karlsborgsverken. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.