Braskaminer i Kalix-Nyborg

Annons:
Köpa braskamin i Kalix-Nyborg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kalix-Nyborg. Om du är boende i eller i närheten av Kalix-Nyborg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kalix-Nyborg. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kalix-Nyborg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kalix-Nyborg.
Annons:

Braskamin i Kalix-Nyborg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kalix-Nyborg.

Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kalix-Nyborg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kalix-Nyborg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kalix-Nyborg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kalix-Nyborg

I Kalix-Nyborg finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kalix-Nyborg.

Nyborg är en tätort i Kalix kommun. Den är kommunens fjärde största tätort efter Rolfs och den största tätorten på Kalix landsbygd. Nyborg är egentligen benämningen på ett nedlagt sågverk men har kommit att användas som postadress för byarna Ytterbyn och Målsön.

Yta: 169,81 hektar
Invånarantal: 833, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix-Nyborg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kalix-Nyborg.

I Kalix-Nyborg hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kalix-Nyborg. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.