Braskaminer i Jokkmokk

Annons:
Köpa braskamin i Jokkmokk - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Jokkmokk. Om du är boende i eller i närheten av Jokkmokk och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Jokkmokk. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Jokkmokk som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Jokkmokk.
Annons:

Braskamin i Jokkmokk

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Jokkmokk.

Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Jokkmokk

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Jokkmokk är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Jokkmokk rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Jokkmokk om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Jokkmokk.

I Jokkmokk hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Jokkmokk. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.