Braskaminer i Hortlax

Annons:
Köpa braskamin i Hortlax - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hortlax. Om du är boende i eller i närheten av Hortlax och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hortlax. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hortlax som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hortlax.
Annons:

Braskamin i Hortlax

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hortlax.

Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna


Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hortlax

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hortlax är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hortlax rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hortlax

I Hortlax finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hortlax om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hortlax.

I Hortlax hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hortlax. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.