Braskaminer i Harads

Annons:
Köpa braskamin i Harads - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Harads. Om du är boende i eller i närheten av Harads och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Harads. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Harads som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Harads.
Annons:

Braskamin i Harads

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Harads.

Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix


Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå


Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Harads

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Harads är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Harads rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Harads

I Harads finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Harads om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Harads.

I Harads hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Harads. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.