Braskaminer i Hakkas

Annons:
Köpa braskamin i Hakkas - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hakkas. Om du är boende i eller i närheten av Hakkas och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hakkas. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hakkas som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hakkas.
Annons:

Braskamin i Hakkas

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hakkas.

Thelins Rör AB
Håkingevägen 5
945 91 Norrfjärden


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Kakelugnar och Bygg AB
Storgatan 9
933 31 Arvidsjaur


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hakkas

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hakkas är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hakkas rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hakkas

I Hakkas finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hakkas om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hakkas.

I Hakkas hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hakkas. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.