Braskaminer i Gammelstad

Annons:
Köpa braskamin i Gammelstad - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Gammelstad. Om du är boende i eller i närheten av Gammelstad och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Gammelstad. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Gammelstad som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Gammelstad.
Annons:

Braskamin i Gammelstad

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Gammelstad.

Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


YIT Sverige AB
Skyttegatan 22
981 37 Kiruna


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden


KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Gammelstad

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Gammelstad är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Gammelstad rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Gammelstad om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Gammelstad.

I Gammelstad hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Gammelstad. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.