Braskaminer i Gällivare

Annons:
Köpa braskamin i Gällivare - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Gällivare. Om du är boende i eller i närheten av Gällivare och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Gällivare. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Gällivare som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Gällivare.
Annons:

Braskamin i Gällivare

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Gällivare.

Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden


Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Gällivare

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Gällivare är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Gällivare rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Gällivare om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Gällivare.

I Gällivare hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Gällivare. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Norrbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.