Braskaminer i Boden

Annons:
Köpa braskamin i Boden - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Boden. Om du är boende i eller i närheten av Boden och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Boden. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Boden som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Boden.
Annons:

Braskamin i Boden

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Boden.

KiloWattväktarna i Boden AB
Skräddaregränd 5
961 73 Boden


HighOne
Pepparvägen 28
961 47 Boden


Lidbergs Trä
Hermelinsgatan 1
961 73 Boden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Boden

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Boden är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Boden rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Boden

I Boden finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Boden om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Boden.

I Boden hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Boden. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Boden som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.