Braskaminer i Lagan

Annons:
Köpa braskamin i Lagan - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Lagan. Om du är boende i eller i närheten av Lagan och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Lagan. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Lagan som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lagan.
Annons:

Braskamin i Lagan

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Lagan.

Eldabutiken i Växjö
Sandvägen 1
352 45 Växjö


Mbio-Energiteknik AB
Industrivägen 18
360 32 Gemla


Kaminexperten
Villagatan 4
341 30 Ljungby


Colorama/Färg o. VVS-butiken
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd


NIBE Brasvärme
Skulptörvägen 10
285 35 Markaryd

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lagan

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lagan är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lagan rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lagan

I Lagan finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lagan om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lagan.

I Lagan hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lagan. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kronoberg.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.