Braskaminer i Vissefjärda

Annons:
Köpa braskamin i Vissefjärda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vissefjärda. Om du är boende i eller i närheten av Vissefjärda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vissefjärda. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vissefjärda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vissefjärda.
Annons:

Braskamin i Vissefjärda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vissefjärda.

Oskarshamns Murning & Kakel AB
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Ross Murteknik AB
Torsåsgatan 6D
392 39 Kalmar


Eldabutiken i Kalmar-Spishuset
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-Vrånghult Skola
579 93 Grönskåra


Energihuset i Vimmerby AB
Sevedegatan 11
598 37 Vimmerby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vissefjärda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vissefjärda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vissefjärda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vissefjärda

I Vissefjärda finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vissefjärda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vissefjärda.

I Vissefjärda hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vissefjärda. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.