Braskaminer i Virserum

Annons:
Köpa braskamin i Virserum - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Virserum. Om du är boende i eller i närheten av Virserum och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Virserum. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Virserum som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Virserum.
Annons:

Braskamin i Virserum

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Virserum.

Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-Vrånghult Skola
579 93 Grönskåra


Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundavägen 20
387 96 Köpingsvik


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Virserum

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Virserum är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Virserum rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Virserum

I Virserum finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Virserum.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Virserum om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Virserum.

I Virserum hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Virserum. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.