Braskaminer i Vena

Annons:
Köpa braskamin i Vena - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vena. Om du är boende i eller i närheten av Vena och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vena. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vena som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vena.
Annons:

Braskamin i Vena

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vena.

Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-Vrånghult Skola
579 93 Grönskåra


Eldabutiken i Kalmar-Spishuset
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundavägen 20
387 96 Köpingsvik

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vena

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vena är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vena rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vena

I Vena finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vena.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vena om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vena.

I Vena hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vena. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.