Braskaminer i Trekanten

Annons:
Köpa braskamin i Trekanten - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Trekanten. Om du är boende i eller i närheten av Trekanten och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Trekanten. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Trekanten som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Trekanten.
Annons:

Braskamin i Trekanten

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Trekanten.

Spishuset i Nybro AB
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Energihuset i Vimmerby AB
Sevedegatan 11
598 37 Vimmerby


Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


KVR AB
Franska Vägen 23
393 56 Kalmar

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Trekanten

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Trekanten är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Trekanten rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Trekanten

I Trekanten finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Trekanten om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Trekanten.

I Trekanten hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Trekanten. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.