Braskaminer i Timmernabben

Annons:
Köpa braskamin i Timmernabben - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Timmernabben. Om du är boende i eller i närheten av Timmernabben och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Timmernabben. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Timmernabben som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Timmernabben.
Annons:

Braskamin i Timmernabben

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Timmernabben.

Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Ross Murteknik AB
Torsåsgatan 6D
392 39 Kalmar

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Timmernabben

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Timmernabben är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Timmernabben rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Timmernabben

I Timmernabben finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Timmernabben.

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Timmernabben om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Timmernabben.

I Timmernabben hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Timmernabben. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.