Braskaminer i Påskallavik

Annons:
Köpa braskamin i Påskallavik - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Påskallavik. Om du är boende i eller i närheten av Påskallavik och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Påskallavik. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Påskallavik som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Påskallavik.
Annons:

Braskamin i Påskallavik

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Påskallavik.

Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Jan H Spis o Kakelugnsmak.
Torggatan 45
361 30 Emmaboda


Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundavägen 20
387 96 Köpingsvik


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Påskallavik

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Påskallavik är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Påskallavik rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Påskallavik

I Påskallavik finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Påskallavik.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Påskallavik om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Påskallavik.

I Påskallavik hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Påskallavik. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.