Braskaminer i Överum

Annons:
Köpa braskamin i Överum - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Överum. Om du är boende i eller i närheten av Överum och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Överum. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Överum som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Överum.
Annons:

Braskamin i Överum

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Överum.

Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Jan H Spis o Kakelugnsmak.
Torggatan 45
361 30 Emmaboda


Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundavägen 20
387 96 Köpingsvik

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Överum

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Överum är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Överum rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Överum

I Överum finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Överum om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Överum.

I Överum hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Överum. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.