Braskaminer i Oskarshamn

Annons:
Köpa braskamin i Oskarshamn - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Oskarshamn. Om du är boende i eller i närheten av Oskarshamn och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Oskarshamn. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Oskarshamn som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Oskarshamn.
Annons:

Braskamin i Oskarshamn

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Oskarshamn.

Oskarshamns Murning & Kakel AB
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Eldabutiken i Oskarshamn
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Oskarshamn

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Oskarshamn är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Oskarshamn rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oskarshamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Oskarshamn.

I Oskarshamn hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Oskarshamn. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Oskarshamn som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.