Braskaminer i Orrefors

Annons:
Köpa braskamin i Orrefors - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Orrefors. Om du är boende i eller i närheten av Orrefors och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Orrefors. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Orrefors som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Orrefors.
Annons:

Braskamin i Orrefors

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Orrefors.

Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Jan H Spis o Kakelugnsmak.
Torggatan 45
361 30 Emmaboda


Nabbens Murningsservice
Alsteråvägen 53
384 40 Ålem


Eldabutiken i Oskarshamn
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-Vrånghult Skola
579 93 Grönskåra

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Orrefors

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Orrefors är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Orrefors rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Orrefors

I Orrefors finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Orrefors om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Orrefors.

I Orrefors hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Orrefors. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.