Braskaminer i Ljungbyholm

Annons:
Köpa braskamin i Ljungbyholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Ljungbyholm. Om du är boende i eller i närheten av Ljungbyholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Ljungbyholm. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Ljungbyholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Ljungbyholm.
Annons:

Braskamin i Ljungbyholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Ljungbyholm.

Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Eldabutiken i Oskarshamn
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Ross Murteknik AB
Torsåsgatan 6D
392 39 Kalmar


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Ljungbyholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Ljungbyholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Ljungbyholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ljungbyholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Ljungbyholm. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.