Braskaminer i Läckeby

Annons:
Köpa braskamin i Läckeby - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Läckeby. Om du är boende i eller i närheten av Läckeby och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Läckeby. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Läckeby som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Läckeby.
Annons:

Braskamin i Läckeby

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Läckeby.

Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Ross Murteknik AB
Torsåsgatan 6D
392 39 Kalmar


Eldabutiken i Kalmar-Spishuset
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Spishuset i Nybro AB
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Elda Butiken
Allén 80
593 61 Västervik

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Läckeby

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Läckeby är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Läckeby rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Läckeby om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Läckeby.

I Läckeby hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Läckeby. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.