Braskaminer i Kristdala

Annons:
Köpa braskamin i Kristdala - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kristdala. Om du är boende i eller i närheten av Kristdala och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kristdala. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kristdala som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kristdala.
Annons:

Braskamin i Kristdala

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kristdala.

Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-Vrånghult Skola
579 93 Grönskåra


Oskarshamns Murning & Kakel AB
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Ross Murteknik AB
Torsåsgatan 6D
392 39 Kalmar


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kristdala

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kristdala är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kristdala rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kristdala

I Kristdala finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kristdala om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kristdala.

I Kristdala hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kristdala. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.