Braskaminer i Kalmar

Annons:
Köpa braskamin i Kalmar - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kalmar. Om du är boende i eller i närheten av Kalmar och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kalmar. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i Kalmar som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kalmar.
Annons:

Braskamin i Kalmar

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kalmar.

Eldabutiken i Kalmar-Spishuset
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Spishuset i Nybro AB
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


KVR AB
Franska Vägen 23
393 56 Kalmar


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Ross Murteknik AB
Torsåsgatan 6D
392 39 Kalmar

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kalmar

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kalmar är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalmar om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kalmar.

I Kalmar hittade vi sammanlagt 5 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kalmar. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kalmar som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.