Braskaminer i Högsby

Annons:
Köpa braskamin i Högsby - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Högsby. Om du är boende i eller i närheten av Högsby och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Högsby. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Högsby som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Högsby.
Annons:

Braskamin i Högsby

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Högsby.

Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundavägen 20
387 96 Köpingsvik


Oskarshamns Murning & Kakel AB
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Cykelgrossisten
Ljungnäsvägen 14
383 32 Mönsterås


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Jan H Spis o Kakelugnsmak.
Torggatan 45
361 30 Emmaboda

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Högsby

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Högsby är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Högsby rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Högsby

I Högsby finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Högsby.

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Högsby om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Högsby.

I Högsby hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Högsby. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.