Braskaminer i Figeholm

Annons:
Köpa braskamin i Figeholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Figeholm. Om du är boende i eller i närheten av Figeholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Figeholm. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Figeholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Figeholm.
Annons:

Braskamin i Figeholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Figeholm.

Energihuset i Vimmerby AB
Sevedegatan 11
598 37 Vimmerby


Jan H Spis o Kakelugnsmak.
Torggatan 45
361 30 Emmaboda


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


Elda Butiken
Allén 80
593 61 Västervik


Spishuset i Nybro AB
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Figeholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Figeholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Figeholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Figeholm

I Figeholm finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Figeholm.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Figeholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Figeholm.

I Figeholm hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Figeholm. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.