Braskaminer i Fårbo

Annons:
Köpa braskamin i Fårbo - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Fårbo. Om du är boende i eller i närheten av Fårbo och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Fårbo. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Fårbo som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Fårbo.
Annons:

Braskamin i Fårbo

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Fårbo.

Cykelgrossisten
Ljungnäsvägen 14
383 32 Mönsterås


Mursleven i Oskarshamn AB
Bilgatan 7
572 51 Oskarshamn


Elda Butiken
Allén 80
593 61 Västervik


Eldabutiken i Kalmar-Spishuset
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Fårbo

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Fårbo är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Fårbo rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Fårbo

I Fårbo finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Fårbo.

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fårbo om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Fårbo.

I Fårbo hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Fårbo. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.