Braskaminer i Borgholm

Annons:
Köpa braskamin i Borgholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Borgholm. Om du är boende i eller i närheten av Borgholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Borgholm. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Borgholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Borgholm.
Annons:

Braskamin i Borgholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Borgholm.

Murar-Jens
Snärsfall Bredhultshaga
594 94 Gamleby


Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundavägen 20
387 96 Köpingsvik


KVR AB
Franska Vägen 23
393 56 Kalmar


Spishuset i Nybro AB
Dragonvägen 4
392 39 Kalmar


Eldabutiken i Oskarshamn
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Borgholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Borgholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Borgholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Borgholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Borgholm.

I Borgholm hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Borgholm. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.