Braskaminer i Berga

Annons:
Köpa braskamin i Berga - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Berga. Om du är boende i eller i närheten av Berga och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Berga. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Berga som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Berga.
Annons:

Braskamin i Berga

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Berga.

Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-Vrånghult Skola
579 93 Grönskåra


Jockes Plåtslageri AB
Blads Väg 20
382 46 Nybro


Nabbens Murningsservice
Alsteråvägen 53
384 40 Ålem


Elda Butiken
Allén 80
593 61 Västervik


Energihuset i Vimmerby AB
Sevedegatan 11
598 37 Vimmerby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Berga

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Berga är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Berga rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Berga

I Berga finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Berga.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Berga om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Berga.

I Berga hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Berga. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.