Braskaminer i Ankarsrum

Annons:
Köpa braskamin i Ankarsrum - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Ankarsrum. Om du är boende i eller i närheten av Ankarsrum och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Ankarsrum. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Ankarsrum som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Ankarsrum.
Annons:

Braskamin i Ankarsrum

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Ankarsrum.

Cykelgrossisten
Ljungnäsvägen 14
383 32 Mönsterås


Eldabutiken i Oskarshamn
Södra Fabriksgatan 6
572 36 Oskarshamn


Swedflex AB
Vedbormvägen 151
387 73 Löttorp


Jan H Spis o Kakelugnsmak.
Torggatan 45
361 30 Emmaboda


Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Ankarsrum

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Ankarsrum är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Ankarsrum rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Ankarsrum

I Ankarsrum finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ankarsrum om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Ankarsrum.

I Ankarsrum hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Ankarsrum. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.