Braskaminer i Ålem

Annons:
Köpa braskamin i Ålem - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Ålem. Om du är boende i eller i närheten av Ålem och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Ålem. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Ålem som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Ålem.
Annons:

Braskamin i Ålem

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Ålem.

Nabbens Murningsservice
Alsteråvägen 53
384 40 Ålem

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Ålem

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Ålem är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Ålem rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Ålem

I Ålem finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Ålem.

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ålem om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Ålem.

I Ålem hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Ålem. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Ålem som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.