Braskaminer i Rossön

Annons:
Köpa braskamin i Rossön - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Rossön. Om du är boende i eller i närheten av Rossön och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Rossön. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Rossön som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Rossön.
Annons:

Braskamin i Rossön

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Rossön.

Bodums Kakelugnsmakeri
Bodumsvägen 8
880 51 Rossön

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Rossön

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Rossön är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Rossön rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Rossön

I Rossön finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Rossön.

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånarantal: 352, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Rossön om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Rossön.

I Rossön hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Rossön. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Rossön som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.