Braskaminer i Östersund

Annons:
Köpa braskamin i Östersund - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Östersund. Om du är boende i eller i närheten av Östersund och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Östersund. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Östersund som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Östersund.
Annons:

Braskamin i Östersund

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Östersund.

Heta arbeten Tak & Energi AB
Södra Gröngatan 25
831 35 Östersund


Gärdin & Persson AB
Odenskogsvägen 31-33
831 48 Östersund


Kaminexperten
Thoméegränd 8
831 33 Östersund

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Östersund

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Östersund är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Östersund rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Östersund

I Östersund finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Östersund om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Östersund.

I Östersund hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Östersund. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Östersund som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.