Braskaminer i Kälarne

Annons:
Köpa braskamin i Kälarne - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kälarne. Om du är boende i eller i närheten av Kälarne och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kälarne. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kälarne som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kälarne.
Annons:

Braskamin i Kälarne

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kälarne.

Samuelssons Vedspisar
Södervägen 30
840 64 Kälarne

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kälarne

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kälarne är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kälarne rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kälarne om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kälarne.

I Kälarne hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kälarne. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kälarne som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.