Braskaminer i Varberg

Annons:
Köpa braskamin i Varberg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Varberg. Om du är boende i eller i närheten av Varberg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Varberg. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Varberg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Varberg.
Annons:

Braskamin i Varberg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Varberg.

Lindströms Kakelugnar & Kaminer
Eskilsgatan 18B
432 42 Varberg


Ks Kaminer & Spisar AB
Äckregårdsvägen 2
432 32 Varberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Varberg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Varberg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Varberg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Varberg

I Varberg finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Varberg.

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Varberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Varberg.

I Varberg hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Varberg. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Varberg som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Halland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.