Braskaminer i Bollnäs

Annons:
Köpa braskamin i Bollnäs - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bollnäs. Om du är boende i eller i närheten av Bollnäs och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bollnäs. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bollnäs som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bollnäs.
Annons:

Braskamin i Bollnäs

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bollnäs.

Svenssons Byggmaterial
Norvägen 166
820 40 Järvsö


Wernerson Interiör AB
Norrmyravägen 2
826 35 Söderhamn


Petters Bygg
Lotsgatan 7
824 52 Hudiksvall


Murtek Sverige AB
Snäppvägen 8
803 09 Gävle


Eldabutiken i Gävle
Utmarksvägen 3
802 91 Gävle

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bollnäs

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bollnäs är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bollnäs rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bollnäs om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bollnäs.

I Bollnäs hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bollnäs. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Gävleborg.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.