Braskaminer i Åshammar

Annons:
Köpa braskamin i Åshammar - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Åshammar. Om du är boende i eller i närheten av Åshammar och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Åshammar. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Åshammar som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Åshammar.
Annons:

Braskamin i Åshammar

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Åshammar.

Petters Bygg
Lotsgatan 7
824 52 Hudiksvall


Nordek
Utmarksvägen 3
802 91 Gävle


Svenssons Byggmaterial
Norvägen 166
820 40 Järvsö


Eldabutiken i Gävle
Utmarksvägen 3
802 91 Gävle


Murtek Sverige AB
Snäppvägen 8
803 09 Gävle

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Åshammar

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Åshammar är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Åshammar rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Åshammar

I Åshammar finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Åshammar.

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åshammar om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Åshammar.

I Åshammar hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Åshammar. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Gävleborg.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.