Braskaminer i Transtrand

Annons:
Köpa braskamin i Transtrand - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Transtrand. Om du är boende i eller i närheten av Transtrand och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Transtrand. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Transtrand som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Transtrand.
Annons:

Braskamin i Transtrand

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Transtrand.

Falu Kommun - Energi & klimatrådgivning
Myntgatan 45
791 60 Falun


Frykbergs Kamin & Skorsten AB
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge


Nordiska Kaminer & Byggnadsvård
Verkstadsvägen 4A
771 53 Ludvika


Kaminexperten
Herdinvägen 16
791 31 Falun

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Transtrand

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Transtrand är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Transtrand rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Transtrand

I Transtrand finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Transtrand.

Transtrand är en tätort i Malung-Sälens kommun och kyrkbyn i Transtrands socken i Dalarnas län. Norr om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet äger rum.

Yta: 215,15 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Transtrand om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Transtrand.

I Transtrand hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Transtrand. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.