Braskaminer i Smedjebacken

Annons:
Köpa braskamin i Smedjebacken - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Smedjebacken. Om du är boende i eller i närheten av Smedjebacken och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Smedjebacken. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Smedjebacken som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Smedjebacken.
Annons:

Braskamin i Smedjebacken

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Smedjebacken.

BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge


Frykbergs Kamin & Skorsten AB
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


Färdig Värme AB
Carlavägen 21
771 30 Ludvika


Nordiska Kaminer & Byggnadsvård
Verkstadsvägen 4A
771 53 Ludvika


Kaminexperten
Herdinvägen 16
791 31 Falun

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Smedjebacken

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Smedjebacken är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Smedjebacken rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Smedjebacken om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Smedjebacken. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.